Lækker lyd med Cashback

Hvis du elsker musik, så er trådløse høretelefoner og en trådløs højtaler et must – især om sommeren, så du både kan nyde den lækre lyd og det gode vejr. I dette indlæg giver vi dig 4 bud på forskellige trådløse musikafspillere.

Når du er aktiv..

lyd
Jaybird X3 fra Dustinhome.dk

Er det næsten en nødvendighed at have et par høretelefoner, som bare sidder godt. Her er Jaybird X3 et godt bud. Det er et par trådløse in ear høretelefoner, som er skabt til dig, der er aktiv. Jaybird X3 har fået gode anmeldelser af lydogbillede.dk – blandt andet fordi de bliver siddende i ørerne, selvom du bevæger dig. Du kan købe Jaybird X3 med Cashback hos Dustinhome.dk.

Luksus lyd på farten

beoplay H9 Cashback
Beoplay H9 Hovedtelefoner fra Coolshop.dk

Trådløse høretelefoner fra Beoplay er bare luksus – nærmest ligegyldigt hvilken model, du vælger. Beoplay H9 og H7 ligger i toppen af Beoplays udvalg af høretelefoner. Ifølge Ekstrabladets anmeldelse så er den eneste forskel mellem de 2 H9’s støjdæmpningsfunktion. Begge høretelefoner byder på lyd i topklasse, lang batteritid og B&Os stilrene design. Prisforskellen mellem de 2 modeller er 1000 kr. hvor H9 med sine 3795,- er den dyreste. Er du medlem af Cashback World kan du spare penge på denne luksusmodel. Du finder nemlig både Beoplay H7 og H9 på Coolshop.dk med 2% Cashback.

 

Trådløse højtalere, der dækker alle dine behov

Lyd
Libratone Zipp Mini fra Coolshop.dk

Når vejret er godt, så er det oplagt at tage musikken med ud. En sikker vinder, hvis du går op i god lyd, er Marshals Kilburn. Det er en bærbar højtaler, som spiller basgange og trommepassager til perfektion ifølge Forbrugsguiden. Søger du en trådløs højtaler, som er mere all round, så er Libratone Zipp Mini et godt bud. Højtaleren er formet som et rør, så der kommer lyd ud hele vejen rundt – perfekt til stranden eller picnicen. Højtaleren spiller omkring 10 timer på en opladning, og så er den lige nu på tilbud på Coolshop.dk til 1499,-. Begge højtalere kan du købe på Coolshop.dk med Cashback.

Mangler du andet elektronik? Se alle vores elektronikpartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest