Her får du Ghd glattejern billigt

Ghds glattejern er blevet voldsomt populære inden for de seneste par år – og det er på trods af, at prisen oftest ligger på den anden side af 1000 kr. I dette indlæg fortæller vi dig, hvor du kan købe de populære glattejern billigt, og hvorfor valget af Ghd er alle pengene værd.

Hvorfor vælge et Ghd glattejern?

Glatter du også dit hår hver dag? Så ved du også godt, hvor meget skade det kan gøre på dit hår. Spidser der knækker hurtigere, mistet glans og generelt bare er hår, som ser lidt halvslidt ud. Heldigvis findes der flere løsninger, vi glattejerns entusiastiske typer kan benytte os af. En af de løsninger er et ordenligt glattejern – en løsning Ghd kan levere. Det er ikke uden grund, at internettet næsten flyder over af positive anmeldelser af Ghd glattejern – brugerne er meget begejstrede, især over den minimale skadelige effekt på deres hår.

Hvad adskiller Ghd glattejern fra andre glattejern?

At et glattejern har evnen til at opnå meget høje temperaturer, er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel. Glattejernskunsten er, at få det gode resultat, med ved lavest mulig temperatur, så dit hår ikke tager skade. Normale glattejern kan nå helt op til 270 grader, hvor Ghd giver dig et flot resultat ved bare 175-190 grader.

En anden vigtig komponent i et glattejern er naturligvis varmepladerne. Glattejernsproducenter kan holde priserne ned ved bl.a. at inkorporere s-formede varmelegemer, men det bliver hele varmepladen ikke varm af, hvilket resulterer i, at du skal skrue yderligere op for temperaturen, og samtidig glatte den samme tot flere gange – dobbelt op på træthed i dit hår. Ghds keramiske varmeplader har varmelegemer som varmer hele pladen op – det gør, at du kan glatte dit hår ved lavere temperaturer, samt glatte færre gange for at opnå det ønskede resultat.

Hvor får jeg Ghd til billigere priser?

Ja for det første, så vil du som Cashback World medlem få dit Ghd glattejern billigere, hvis du køber det via en af vores partnere – og det er jo fordi, at du får Cashback og Shopping Points. Vi har flere partnere, som forhandler Ghd – eksempelvis Nelly.com, Asos.com, Nordicfeel.dk og Frisøren i Veri.

Der hvor du får det absolut billigst, er dog hos vores online partner Feelunique. com. Her kan du få den billigste model (Ghd IV styler) til 847 kr. Normalprisen på denne ligger omkring 1000 kr. Andre populære modeller som V gold max styler og V gold classic styler koster begge 1.131 kr. – disse har en normalpris på omkring 1.400 kr. Og husk nu, at du altså får yderligere rabat på disse priser med Cashback.

Så er det ved at være tid til et nyt glattejern?

Ja, så finder du Ghd’s billigst med Cashback her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest