Elektronik, der gør hverdagen nemmere

Den elektroniske æra drøner derud af, så hvorfor ikke udnytte det i hverdagen? Elektronik kan både hjælpe dig med rengøringen, og lave verdens bedste kop kaffe til dig. I dette indlæg viser vi dig 3 tech-ting, der gør hverdagen nemmere.

Hverdagen bliver bare nemmere med en robotstøvsuger

Cashback WorldHvis du heller ikke er fan af at svinge støvsugeren, så er der heldigvis en løsning. Robotstøvsugeren har været på markedet længe, og de er efterhånden alle veludviklede og klar til at rengøre dit hjem til UG. F.eks. kan iRobot Roomba 871 programmeres til at støvsuge, når du ikke er hjemme. Den støvsuger helt ind langs kanter og paneler, og den undviger trapper og løse ledninger – så bare rolig den går ikke i stykker, når du ikke er hjemme. Du kan købe iRobot Roomba 871 og mange andre robotstøvsugere på CDON.com med Cashback her.

Tryk på en knap, og få en barista kaffe Hverdagen

Elsker du også at gå på kaffebar og få en rigtig god kop kaffe? Det kan du også der hjemme med en fuldautomatisk espressomaskine. Det eneste du skal gøre er at fylde vand, kaffebønner og mælk på maskinen, og så kan du få endnu mere lækker kaffe i hverdagen. DeLonghi ECAM 44.660. B har vundet bedst i test hos Råd & Rön, og det er en espressomaskine med simpel betjening. Den laver blandt andet cappuccino, caffe latte og latte macchiato til dig, og så kan du vælge størrelse, aroma og temperatur på din kaffe. Det bedste ved det hele er dog, at maskinen rengør sig selv. Den kan købes på CDON.com med Cashback her.

Trådløse højtalere

Vi har før skrevet om trådløse højtalere, men de er altså smarte. Ligegyldigt om du gerne vil have lidt hyggelig baggrundsmusik eller om du vil høre din foretrukne podcast, når du laver mad, så det bare nemt lige at trykke på play på telefonen. Vi må erkende, at vi skriver 2018, og ledninger kun gør hverdagen besværlig. Hos Dustin Home kan du købe flere forskellige trådløse højtalere. Du finder et stort udvalg med Bluetooth, som alle enheder kan med, med du finder også højtalere med Airplay (særlig til apple enheder). Du kan også få mere inspiration til lækker lyd med Cashback i en af vores tidligere blogindlæg her.

Er du ikke medlem af Cashback World? Men vil du gerne vide mere og spare penge på elektronik, der gør hverdagen nemmere? Så kan du læse mere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest