Ny Smartphone? Her kan du få Cashback på de nye iPhones

Overvejer du at købe den nye smartphone fra Apple? De har netop lanceret to nye modeller, og du kan købe dem begge med Cashback hos Dustin Home. Vi har kigget lidt på anmeldelserne af iPhone Xs og Iphone Xs Max og giver dig en guide til, om du skal skifte telefon eller ej.

Hvis du har en Apple smartphone fra før 2017

Så er der mange gode argumenter for at skifte. At skifte fra en iPhone 8 til en iPhone Xs gør en verden til forskel. Apple har nemlig lavet en 360° på deres designlinje. Den velkendte home-knap er væk. Det er spildpladsen i top og bund også, og det maksimale skærmplads er fuldt udnyttet.

Kamera

I forhold til kamera siger anmeldelserne: ”Måske ikke verdens bedste, men tæt på”. Personligt synes jeg, at kameraet i iPhone X fra sidste år er længder foran kameraet i Iphone 8, og eftersigende skulle kameraet i iPhone Xs være længder foran dens forgænger. Bedre billede stabilisering, hurtigere autofokus, 4K videooptagelse, og meget mere er opdateret i den nye iPhone Xs. Så hvis du synes det er smart altid at have en godt kamera ved hånden, så er den nye iPhone noget for dig.

Sikkerhed

Sidste år lancerede Apple Face ID. Ingen af konkurrenterne har siden kunne levere en ligeså sikker løsning. Det siger vist det hele. Især i disse tider, hvor databeskyttelse er mere i fokus end nogensinde før.

Skærmen

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at den nye smartphone fra Apple har en endnu højere opløsning. De kalder det selv for ”Super Retina”. Max-modellen har en opløsning på 2.688 x 1.242 pixels. Hvis det heller ikke siger dig noget, så kan du altid vælge at tro på anmeldelserne, som siger, at skærmkvaliteten er den bedste på markedet lige nu. Erhverver du dig en iPhone Xs eller iPhone Xs Max, så bør du kraftigt overveje beskyttelse på begge sider af telefonen. Der er glas hele vejen rundt, og selvom Apple siger, at det er det mest holdbare glas nogensinde set på en iPhone, så er det måske en god ide at passe på den. Den er trods alt ikke helt billig (men lidt billigere med Cashback hos Dustin Home her). Køb beskyttelse til din nye iPhone hos Coolpriser.dk med Cashback her.

Hvis du har en iPhone X

… Så siger anmelderne, at der ikke er den helt store grund til at skifte. Medmindre du er first mover og sætter pris på det nyeste grej.

Mangler du andet elektronik? Så besøg vores elektroniksektion her på bloggen, eller se alle vores elektronikpartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest