4 gode studie computere med Cashback

En studiecomputer er blevet lige så uundværlig som pen og papir var for 50 år siden. Skal du til at starte studie? Så viser vi dig her 4 studiecomputere, som passer til flere forskellige budgetter. Alle modeller findes på Dustinhome.dk med Cashback.

Det skal du overveje, inden du køber en studiecomputer.

Det første du bør overveje, når du skal købe en ny computer, er styresystemet. Er du til Windows eller Mac?

Når du har valgt styresystem, så er den næste overvejelse skærmstørrelse. Den hyppigst sete skærmstørrelse på studiecomputere er mellem 13 og 14 tommer. Skærmen har en behagelig størrelse, og tastaturet bliver ikke så lille, at du får kramper i fingrene, når du skal skrive noter. Skal du arbejde i billede- eller videoredigeringsprogrammer, så kan en større skærm være fordelagtig. Bare husk, at computeren kun bliver større og tungere, når du går op i skærmstørrelse.

Apple MacBook Pro 13”

Er let, tynd og hurtig. Computeren har en batteritid på op til 10 timer, og der er lys i tasteturet, så du stadig kan se, selvom du sidder i et mørkt auditorium. Udover det så får du den bedste skærm, der nogensinde har siddet på en bærbar Mac computer – en Retina skærm. Prisen er dog i den høje ende. Du finder den på Dustinhome.dk fra 11.139 kr., og du får Cashback på købet.

Studiecomputer

Lenovo 5510S

Her får du en god studiecomputer til en SU-venlig pris – 5499 kr. hos Dustinhome.dk. Denne model fra Lenovo er 13”, og så har den et let og tyndt design, så den nemt kan være i tasken. Den er altså designet til at have med på farten, så du nemt kan hive den frem både i bussen, toget og selvfølgelig på studiet.

Cashback World

HP Spectre Pro x360

Spectre serien er noget af det bedste du finder hos HP. Der er god lyd, godt billede og komforten er i top. Faktisk har de med denne model taget komforten til et nyt niveau. De har nemlig tilføjet et fleksibelt hængsel, så du kan bevæge skærmen 360 grader. Dette gør kun computeren mere funktionel, og du kan bruge den som tablet, musikstation eller til nemt at vise præsentationer på studiet. Prisen ligger på 9.999 kr. hos Dustinhome.dk.

Studiecomputer

ASUS ZenBook UX430UA

Asus har med denne ZenBook formået at smide en 14” skærm i en 13” ramme. Rammen rundt om skærmen er altså blevet reduceret til fordel for maksimal skærmstørrelse i en lille, let og handy studiecomputer. Denne model har også bagbelysning i tasteturet, og så koster den kun 5.199 kr. lige nu på Dustinhome.dk.

Studiecomputer

Mangler du andet elektronik til studiestart? Dustinhome har alt fra tablets og høretelefoner, til computertasker og software. Find det her.

Gem

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest