4 elektronik tendenser, der gør dit liv sjovere

Teknologien udvikler sig så hurtigt, at det kan være svært at følge med. Derfor snakker vi i dette indlæg om 4 elektroniktendenser, som er store i 2017.

En ny generation af Iphones

Iphone 8

Den nye Iphone 8 har allerede ramt det danske marked, og anmeldelserne er ikke rosende. Telefonen ligner 7’eren på en prik – dog med glas på bagsiden. Iphone 8 kan oplades trådløst. Du skal bare lige købe den trådløse oplader separat. Dog har både bag og frontkamera fået en gevaldig opgradering i forhold til 7’eren. Du kan nemt fange gode billeder, også selvom lyset ikke er det bedste. Video kan optages i 4K, hvilket i praksis betyder, at du vil opleve mindre rystelser i dine videoer.  Iphone 8 kan købes på Dustinhome med Cashback her.

Iphone X

Det karakteristiske ved Iphone X er, at den ikoniske ”home-knap” er forsvundet. Telefonen er nu én stor retina-skærm. Den nye Iphone X kommer med det hidtil bedste frontkamera – blandt andet fordi du nu kan låse din telefon op med dit ansigt. Ja, Face ID og ansigtsgenkendelse på din telefon. Kameraet på bagsiden er blevet til 2, eller et dobbeltkamera, som skyder fotografværdige billeder. Iphone X kan selvfølgelig også oplades trådløst ligesom Iphone 8. Den kan forudbestilles fra den 27. oktober, og den lanceres endeligt den 3. november 2017.

Cashback
Iphone 8 og Iphone X

Nye elektroniktendenser inden for TV

Når man skal købe nyt TV, kan det føles som om, man bevæger sig ind i en jungle af forkortelser. HD har været fremme de seneste år, men nu er det HDR, vi skal kigge efter. Understøtter dit TV HDR, så har du mulighed for at få mere realistiske og levende billeder. F.eks. kan et bål eller sollys blive vist meget mere detaljeret. Det er også stadig ”smart” at købe et smart TV. Smart TV systemer understøtter forskellige apps til blandt andet streamingtjenester, så det er en af de elektroniktendenser, der er gode at have, hvis du ofte streamer via f.eks. Netflix. De forskellige Tv-producenter understøtter forskellige apps. Derfor er det en god ide at undersøge, hvilke producenter der understøtter dine favorit streamingtjenester. Jeg har selv et Samsung smart TV, som understøtter Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play og Blockbuster. CDON.com har et stort TV-udvalg, som du får Cashback på.

Virtuel reality

Elektroniktendenser
Virtual Reality Briller til smartphone fra Coolshop.dk

Virtuel reality briller er blevet en af de store elektroniktendenser i gamer-verdenen, men i 2017 er de også blevet populære til smartphones. Men et par virtual reality briller på, træder du ind i en anden verden – en virtuel verden. Det kan måske være svært at forestille sig, men det er lidt ligesom at træde ind i et computerspil – og det er især et hit blandt den yngre generation. Så hvis du ser virtuel reality briller på ønskesedler til jul, så ved du, hvad det drejer sig om. På coolshop.dk kan du både købe virtuel reality briller til smartphone og til Playstation med Cashback.

Har du lyst til at kigge på mere elektronik? Så find vores elektronikpartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest