3 gadgets til dit efterår

Gadgets… de tekniske påfund, som enten kan være meget brugbare eller meget overflødige. I dette indlæg giver vi 3 bud på gadgets, som kan gøre dit efterår lidt bedre.

Det nyeste skud på Apple stammen

Apple har netop offentliggjort, at den nye Iphone 7 lander på det danske marked den 16. september 2016. Lanceringen kunne ikke times meget bedre. Efteråret kommer, og vi skal til at bruge mere tid indenfor – til at nørde med nye gadgets.

Den nye Iphone kommer i én ny farve, op til 256 GB hukommelse, bedre lyd, og med de nye trådløse høretelefoner – Airpods. Udover det, så har kameraet også fået en gevaldig opdatering. Det tager mere lys ind, og det er hurtigere til at tage billeder samt fokusere. Frontkameraet er naturligvis også forbedret, så du kan skyde endnu bedre billeder af dig selv.

Du kan forudbestille den nye Iphone hos vores online partner Dustinhome.dk.

Power på farten

Selvom de fleste af nutidens mobiltelefoner holder godt på batteriet, så holder de ikke altid godt nok. Bruger du din telefon meget i løbet af dagen, så ved du, at en opladning hurtigt får ben at gå på. Dine børn ved det sandsynligvis også, hvis de, som tusindvis af andre, spiller det populære spil Pokemon Gó. Alle i familien vil derfor med sikkerhed blive glade for en powerbank! Med en powerbank kan du oplade din telefon på farten. Du kan få dem med op til 8 opladninger – en gadget, der er ret fed at have.

Coolpriser.dk finder du et stort udvalg af powerbanks og andre gadgets – og du får Cashback.

Sovs uden omrøring

Efteråret kommer stille og roligt snigende, og det betyder, at efterårsmad snart indtager vores middagsborde. En god efterårsmenu indeholder selvfølgelig sovs! På Gucca.dk kan du købe en smart gadget til efterårsmenuen – en automatisk sovsepisker. Smid sovsepiskeren i gryden, og du kan, med god samvittighed, gå fra sovsen uden at den skiller.

Er du på jagt efter andre cool gadgets? Så find alle Cashback World partnere, som forhandler gadgets her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest