Klassiske børnebøger til højtløsning med Cashback

En dejlig dansk sommer går snart på hæld, og vi byder de mørkere hyggetimer velkommen. Vi danskere er jo eksperter i hygge, og findes der noget mere hyggeligt end højtlæsning med sine børn? Vi gør klar til de mørke hyggetimer ved at anbefale 7 klassiske børnebøger. Alle 7 kan købes hos Bogreolen.dk med Cashback.

Højtlæsning til de helt små

Griner dine børn også, når du laver sjove lyde? Sjove lyde er bare underholdende for de helt små. Derfor er rim og remser oplagt at læse højt for dine børn som noget af det første. Faktisk husker børn hurtigere de forskellige ord, hvis de bliver kombineret med en rytme. Derfor skal den ikoniske ”Halfdans ABC” naturligvis stå på bogreolen hos alle børnefamilier. Den er skøn, lærerig og sjov, og så er den nok også lidt nostalgisk for mange voksne. Du kan helt sikkert ikke lade vær med at trække på smilebåndet, når Børge råber ”ÅÅhh”, fordi han har Bennys brændende bukser på 🙂

Astrid Lindgrens børnebøger

Når man taler om ikoniske forfattere til lidt større børn, så kan man ikke komme uden om Astrid Lindgren. En rigtig god og gribende højtlæsningsbøg er eksempelvis Brødrene Løvehjerte. Bøgen er intet mindre end et mesterværk, som lærer børn om livets værdier. Historien er lidt voldsom, så det er umiddelbart et valg til det lidt større højtlæsningspublikum. Jeg kender ikke nogen – hverken børn eller voksne, som ikke er blevet grebet af denne fantastiske fortælling. Lindgreen har også lavet flere sjove historier til et yngre publikum. Eksempelvis Emil fra Lønneberg eller Pippi Langstrømpe. Du kan købe alle Astrid Lindgrens børnebøger hos Bogreolen.dk med Cashback her.

Hvis du elsker at høre dine store børn grine…

Så går du ikke galt i byen i Ole Lund Kirkegaards univers. Læs eksempelvis den klassiske ”Orla Frø-snapper” højt for dine børn – så er der næsten garanti for grin inden sengetid. ”Gummi-Tarzan” og ”Otto er et næsehorn” er to andre sjove men gode børnebøger fra Ole Lund Kirkegaard. Find dem hos Bogreolen.dk her.

Er du mere til hygge med brætspil? Det har vi tidligere skrevet et indlæg om, som du kan læse her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest