Få børnene klar til sport med Cashback hos disse partnere.

Du ved det sikkert godt. Dine børn skal bevæge sig 60 minutter om dagen, og gerne mere. Når de kære små viser interesse for en sport, ja så er det bare med at bakke op og tage ja-hatten på. Men oftest skal der budgetteres til mere end kontingentbetaling, derfor fortæller vi dig i dette indlæg, hvor du kan købe fritids- og sportsudstyr til dine børn med Cashback.
Sportamore – et stort sportsunivers til dig og dine børn

Sportamores store online sportsunivers er brugervenligt, og guider dig nemt til de produkter, du eller dine børn har brug for til deres sport. Klikker du på barn kommer der eksempelvis en menu frem, hvor du kan se alle typer børnesko til sport – fra ridestøvler og golfsko, til basketsko og fodboldstøvler. Og det bedste er selvfølgelig, at du får Cashback når du shopper i Sportamores webshop.

Nike – en swoosh alle børn kender

Om det er til hverdag eller træning , så er Nike en sikker vinder.  På Nikes Officielle webshop kan du shoppe det tøj og udstyr dine børn har brug for – både til hverdag og sport. Så er dine børns kondisko ved at være slidt op af alt det Pokemon Gó de går og spiller? Så vil de helt sikkert blive glade for et par nye fra Nike. Og du bliver forhåbentlig også glad for din Cashback.

Nike til børn med Cashback

Unisport – alt til dine små fodboldstjerner

Vi kommer ikke uden om det – fodbold er en af danske børns favorit sportsgrene. Heldigvis for dig så er Unisport en af vores online partnere. Har du en lille fodboldstjerne derhjemme, kender du sikkert allerede Unisport. Her kan du få alle de populære holdtrøjer samt fodboldudstyr og tøj i alle afskygninger. Hos Unisport.dk får du 3% Cashback og 4 Shopping Points per 750 kr. køb.

Fodboldtøj til børn med Cashback

Mangler du stadig inspiration til sportstøj og træningsudstyr?
Find alle vores Sport & fritids partnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest