KLAR … PARAT … SKOLESTART

Er det allerede tid til at spidse blyanter og binde bøger ind igen? Jeg tænkte, at et par nye blyanter kunne gøre tricket for i år, men børnenes skoletasker er blevet ganske gnøffede i løbet af året, ungerne er vokset som ukrudt siden foråret og alle sko er for små… igen! Så her er inspiration til, hvor du kan få penge tilbage, når du køber det, I mangler for at være klar til skolestart.

Er det muligt at vokse ud af alle lange bukser på én sommer?

Det er som om at ungerne tager shorts og kjole på i maj, og når det bliver skolestart igen, så er alt tøjet for småt. I år vil jeg være forberedt. Derfor bruger jeg webshops med Cashback til at finde tøj, der passer til hver af ungernes smag.

Danske Name It er en ny partner. De har rigtig gode designs og pasform, samtidig med at det er moderigtige styles og bløde materialer.

Kids World er også et dansk website, der har alle favoritmærkerne – både billige og dyrere. F.eks. Adidas, Molo, Hummel, Creamie. De har også gratis fragt på din ordre og hurtig levering.

Kids World

Det bedste fag er… frikvarter

Overtøjet er alfa og omega for at kunne have det sjov i frikvartererne. Reima er ikke til at komme uden om, når du leder efter funktionelt børnetøj. De har alt fra seje dunjakker til det uundværlige regntøj – og du får Cashback på det hele. Du kan også finde lækkert overtøj hos Stylepit eller hos Kids World.

Reima

Fødder i voksealder

Moden er god ved børnefødderne for kodeordet er ‘sneakers’ både til piger og drenge, store og små. Find nogen der er helt særlige eller nogen der er præcis som alle de andres. Udbuddet er suverænt hos Stylepit med Adidas, Nike, Primigi, Hummel og mange flere. Og de leverer på 1-2 hverdage fra København.

Al den viden de slæber frem og tilbage

Tasken kommer med frem og tilbage 200 gange på et skoleår, og som alle brugsting, der kommer i børnehænder, bliver det godt slidt. Ligesom med voksne kan det hjælpe på motivationen med lidt nye gear. Men det koster jo alt sammen, så det er dejligt at få lidt rabat gennem Cashback.
Hos Carrie Along er der et meget stort udvalg af rygsække og skoletasker til børn: Ticket to Heaven, Haglöfs, Fjällräv, Lego, Burton. De sender fra Svendborg, og der er gratis fragt (over 300 kr.) og gratis ombytning.

carriealong

Jeg er glad for at støtte danske websites, som forslagene også bærer præg af, og på Cashback World finder du mange flere danske webshops men også nordiske og international webshops i massevis. Se alle vores børnepartnere her.

Gem

Gem

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest