Sjove indendørsaktiviteter for dig og dine børn med Cashback

For nogle er vinterferien godt i gang, for andre starter den først i næste uge og lige om hjørnet venter påsken og alle forårshelligdagene. Lige gyldigt hvornår du har ferie, så kan du her få inspiration til indendørsaktiviteter, du kan lave med dine børn, når i holder ferie sammen – med Cashback.

Nærvær og Krea-hygge

På en fridag er det oplagt at slippe kreativiteten løs og nyde en dejlig dag hjemme med dine børn. Det er nemt, sjovt, billigt og det kræver næsten ingen planlægning. Mulighederne er mange. I kan lave flotte perleplader, male på porcelæn eller stof eller lade fantasien få frit løb i modellervoks. Alt dette kan i shoppe hos Lekmer.dk. Lekmer har yderligere en hel kategori med kreative ting, som i kan lave indendørs. Den hedder tegne, male og sysle, og du finder den under menu oppe i venstre hjørne på hjemmesiden.

indendørsaktiviteter

Trylledej plejer også at være et hit blandt de små. Dejen er dejlig nem at lave – så nem at børnene også kan være med! Find opskriften på trylledej her.

Oplevelser og gode minder med Cashback

Vi har før skrevet om Bellevue Box. De er eksperter i oplevelser, og din go-to Cashback World partner, hvis du mangler en god ide til aktiviteter. Hos Bellvue Box finder du oplevelsesgaver til alle, men du kan jo lige så godt købe oplevelsen til dig selv og din familie – og få Cashback. Alle oplevelser kan købes som e-gavekort. Du får altså gavekortet med det samme på e-mail, og så er det bare at tage af sted.

I årets kolde ferier  er indendørsaktiviteter oplagt. Her er en tur i svømmehallen en sikker vinder. Hos Bellvue Box kan du købe et gavekort, som giver 2 voksne og 2 børn adgang til et stort udvalg af svømmehaller og badelande rundt om i Danmark. I kan også få en på opleveren i Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Det er Nordeuropas største akvarium, med et stort udvalg af spændende havdyr – især klumpfisken er særligt populær blandt børnene. Køb gavekort til Nordsøen Oceanarium, modtag dit gavekort med det samme og få Cashback her.

God fornøjelse!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest