Underholdende brætspil for hele familien

Sæsonen for indendørshygge er for alvor i gang, og så er det oplagt at samle hele familien til en hyggelig omgang brætspil. I dette indlæg viser vi dig flere brætspil, som kan sætte konsoller og mobilskærme til vægs.

Brætspil fra 4 år: Ravnerok

Cashback World
Ravnerok fra Gucca.dk

Ravnerok spillet blev kåret som årets brætspil til Guldbrikken 2016. Spillet har en lodret spille plade, som er en mur. Hver spiller skal sætte deres ravne på de bedste pladser, vælte modstanderens ravne ned fra muren og holde sine egne ravne i sikkerhed. En terning afgøre hvilket træk, den enkelte spiller må foretage. Juryen til Guldbrikken 2016 valgte blandt andet Ravnerok pga. den gode blanding mellem held og taktik, som med garanti vil fange børnenes opmærksomhed. Ravnerok kan købes på Gucca.dk med Cashback.

Brætspil fra 8 år: Ticket to Ride

brætspilTicket to Ride er et brætspil for hele familien, hvor hver spiller bygger togbaner gennem Europa, Asien og Amerika. Det er et spil, hvor der skal snakkes strategi og taktik hen over bordet. Udover det så giver det børnene en god geografisk forståelse. Ticket to ride kan købes på CDON.com med Cashback her.

 

Brætspil fra 12 år: Sig det videre

Cashback world
Sig det videre fra Coolshop.dk

Sig det videre er en opdateret udgave af det altid sjove tegn og gæt. Første spiller tegner et ord, som han/hun trækker på et kort (f.eks. kartoffel – så tegnes en kartoffel). Tegningen sendes videre til næste spiller, som så skal skrive hvad han/hun tror der er tegnet. Alle tegner på samme tid, og undervejs vil der helt sikkert være fniseri over sjove tegninger. Fniseriet ender ud i latter, når omgangen er forbi og alle de sjove misforståelser afsløres. Sig det videre er et sjovt spil for hele familien, hvor lattermusklerne helt sikkert vil blive trænet. Du kan købe det på Coolshop.dk med Cashback.

Klassiske brætspil med Cashback

Spil som UNO, Kalaha, gæt hvem, Ludo og vendespil er også altid gode at hive frem på de mørke vinteraftner. Du kan købe dem og mange flere på Lekmer.dk med Cashback her.

Mangler du andet til vinterhyggen eller julegaver? Så tjek vores børne- og legetøjskategori ud her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest