De bedste konfirmationsgaver med Cashback

Konfirmationssæsonen er lige om hjørnet. Så hvis du også er blevet inviteret til konfirmation, så er det snart tid til at overveje gaven. Vi synes, det er lidt kedeligt at give penge (selvom konfirmanden sikkert er uenig). Derfor giver vi dig i dette indlæg 7 forskellige ideer til konfirmationsgaver i forskellige prisklasser.

Konfirmationsgaver til mere end 1000 kr.

Konfirmationer bliver typisk forbundet med overdådige gaver. Det behøver man naturligvis ikke. Men hvis du skal til konfirmation i år, og du er tæt på konfirmanden, så kommer her er par forslag til den overdådige gave.

Storbyophold er altid populære. For hvilken næsten voksen 14 årig vil ikke gerne opleve verden uden at have mor og far løbende efter sig? Travelbird har flere fede storbyophold. F.eks. kan du købe 2 overnatninger i London inkl. fly for bare 1.269 kr.

Iphone, gadgets og elektronik. Årets konfirmander er alle vokset op i den digitale æra, så ny elektronik er en sikker vinder. De elektroniske konfirmationsgaver finder du på Dustinhome.dk. Ligegyldigt om der står TV, Ipad, Iphone, kamera eller noget helt femte på ønskesedlen.

Et voksnet ur når man træder ind i de voksnes rækker. Konfirmanden er med garanti klar til at vinke farvel til plastic uret fra Hello Kitty eller Spiderman. Det har han/hun nok i virkeligheden allerede gjort, men har bare ikke haft råd til at købe et lækkert, stilfuldt voksenur endnu. Det er din mulighed for at glæde konfirmanden, og urværket.dk kan hjælpe dig. De forhandler alle de populære urmærker, og du får Cashback på dit køb.

Konfirmationsgaver mellem 400 og 1000 kr.

Er du tæt på konfirmandens forældre, men ikke så tæt på konfirmanden selv? Så er det måske en gave i mellem prisklassen, du skal kigge efter. Vi giver dig et par forslag her.

Sportsgrej. Heldigvis elsker mange unge sport, men mange sportsgrene ”kræver” halvdyrt udstyr. Elsker din konfirmand fodbold? Så køb de nyeste fodboldstøvler. Eller køb et fedt pulsur, hvis din konfirmand elsker fitness. Begge ting og meget mere finder du på Sportamore.dk.

Til den interiørinteresserede konfirmand. Det er ikke ualmindeligt, at konfirmander begynder at ønske sig designklassikerne, når de træder ind i de voksnes rækker. F.eks. stel fra det famøse Royal Copenhagen eller figurer fra Kay Bojesen. Du finder alt til bolig- og interiørentusiasten hos Scandinaviandesigncenter.dk med Cashback.

Konfirmationsgaver under 400 kr.

Er du ikke inviteret til konfirmationen, men du vil gerne give konfirmanden en lille ting? Så kan du naturligvis altid sende et telegram. Du kan også få inspiration til et par budgetvenlige konfirmationsgaver herunder.

Biograftur for 2. Jeg tror faktisk alder er ligegyldigt – alle elsker biohygge og popkorn. Hos Go Dream koster sådan et gavekort for 2 personer 289 kr., og så får du også Cashback på beløbet.

Makeup til pigerne, god duft til drengene. Alle teenagere vil gerne både se godt ud og dufte lækkert, så hvis du kender lidt til konfirmandens præferencer, så er det en god lille gave i stedet for et telegram. Find skønhedsgaven hos Feelunique med Cashback her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest