Alt til børnenes forår med Cashback

Foråret er på vej! Det betyder, at vi skal til at skifte ud i børnenes garderober. Tøjet skal være tyndere, vandtæt og rart at bevæge sig i. I dette indlæg viser vi dig, hvor du kan købe nogle af de essentielle ting til børnenes forår med Cashback.

Det rette fodtøj

Foråret
Testvinderen Crocs Handle It Rain Boot fra Babyshop.dk.

Det er ved at være tid til at pakke vinterstøvlerne væk og lade børnene fare afsted i kondisko. Desværre er foråret ikke altid ”vandtæt”, så et par gode gummistøvler er også et must i børnenes garderobe.

TestFakta har testet gummistøvler til børn, og testvinderen blev Crocs Handle It Rain Boot. Ifølge testlederen Simonetta Granello, så er børns fødder mere følsomme overfor forstuvninger i forhold til voksne, så derfor at det vigtigt at købe gummistøvler med en stabil sål. Dette har netop Crocs’ model. Modellen udemærkede sig også på tæthed. Du kan købe Crocs Handle It Rain Bootbabyshop.dk med Cashback.

Tøj til foråret

Flyverdragter og vinterjakker er ved at være på retur, og det er tid til lidt tyndere tøj. Foråret kan være en sjov størrelse. Den ene dag kan det være høj sol og 20 grader, og den næste kan det regne og temperaturen kan falde til under 10 grader. Derfor er lag-på-lag konceptet perfekt til foråret. Et godt forslag til det inderste lag er uld. Nu tænker du måske, at uld er noget værre krads, men hos Kids-world.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsuld, som ikke kradser. Køb uldtøjet i en lækker og tyndere kvalitet – det er perfekt under forårsjakken. Se det store udvalg af forårstøj hos Kids-world.dk her.

Foråret

Udendørsleg

Foråret
Udendørslegetøj fra Lekmer.dk

Når solen begynder at skinne, og nattefrosten forlader os, så er det på tide at finde alt det sjove udendørslegetøj frem. Udendørslegetøj er ikke bare sjovt, det er også gavnligt for dit barn. F.eks. i forhold til motorik, balance, koncentrationsevnen, kropsbevidstheden mm. Legetøj som klatrereb, trampoliner og rebsigter forbedrer dit barns motorik. Gynger, rulleskøjter og hoppestylter er med til at forbedre balancen og sjove udendørsspil kan forbedre koncentrationsevnen. Lekmer har alt dette. Ja, faktisk har de en hel kategori fyldt med udendørslegetøj, som ikke kun er sjovt men også gavnligt for dit barn. Du får naturligvis Cashback, når du shopper hos Lekmer.

Mangler dine børn andet til foråret? Så gå på opdagelse i vores børnekategori her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest