3 perfekte weekendophold med børn

Måske er jeres sommerferie allerede ved at være forbi, eller måske vil I gerne planlægge en kortere ferie for hele familien senere på året. Ligegyldigt hvad, så er weekendophold skønne. De giver et afbræk fra hverdagen, uden at man behøver at tage (så meget) ferie. I dette indlæg viser vi dig 3 steder, som er perfekte til weekendophold med børn, og hvor du kan booke dem med Cashback.

Dayz…

Har 5 feriecentre rundt omkring i Jylland. Her kan hele familien bo i hyggelige feriehuse, som er placeret i naturskønne omgivelser. Aktiviteterne varierer fra center til center, men tropiske badelande, legelande, sportsaktiviteter og wellness faciliteter finder du på næsten alle feriecentrene. Dayz Søhøjlandet har også Danmarks eneste helårs skibakke – så skal hele familien nok få tiden til at gå. Du kan booke jeres ophold på en af Dayz’ feriecentre direkte på deres hjemmeside med Cashback her.

Dayz

Weekendophold i storbyen på Tivoli Hotel

Bare navnet, Tivoli Hotel, ligger op til, at dette hotel er perfekt til weekendophold med børn. Hotellet har både en stor indendørs og udendørs legeplads. Begge er Hotels.comindrettet i den farverige tivoli-stil, og har klatrevæg, boldkast og en masse sjove tumleredskaber, som kan holde børnene beskæftiget i timevis. Hotellet har også en lækker indendørs pool og sauna, som både er til glæde for voksne og børn. Sky baren og Sticks’n’ Sushi på 12. etage er også sjov at besøge, med den smukke udsigt over København. Udover selve hotellet, så er placeringen også bare perfekt til aktiviteter med børn. I baghaven ligger tivoli, men andre sjove ting som Eksperimentariet, Zoologisk have, Den Blå Planet og havnerundfart er også nemt at komme til, hvis I bor på Tivoli Hotel. Book jeres ophold på Tivoli Hotel på Hotels.com med Cashback her.

Kragerup Gods

Ligger på Vestsjælland, og er perfekt til aktive børn og familier. På godset ligger nemlig den kendte klatrepark Go High. Klatreparken er i alt 6 km lang, og den er bygget i trætoppene på godsets mange træer. Omkring godset ligger der også flere gode mountainbikeruter. Når I skal sove, så kommer I til at bo i godsets smukke værelser, som er opført i landlig og romantisk stil. Book jeres weekendophold på Kragerup Gods med Cashback via Booking.com her.

Cashback Booking.com

Mangler du inspiration til din næste ferie? Så tjek vores rejsekategori ud her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest