Ting til haven med Cashback

Havetendenser rykker sig stille og roligt i et behageligt tempo, som alle kan følge med i. I dette indlæg snakker vi om nogle af havelivets tendenser, som rykker sig en smule i 2017, og hvor du kan købe dem med Cashback World.

Dagligdagen i haven

Haven er de senere år gået hen og blevet husets ekstra rum i løbet af sommerperioden. Udekøkkener, havebrusere og behagelig loungemøbler er hurtigt blevet alment i havelivet. Trænger dine udendørsmøbler til en opdatering? Så klik en tur forbi VidaXL – de har alt fra ekstravagante loungesæt til romantiske træbænke. Faktisk er VidaXL mere eller mindre din go-to onlinebutik, når det kommer til haveting med Cashback. Her finder du også en ny grill, ildsteder, udendørsbelysning og meget mere.Cashback

Trends til haven i 2017 

Designdelicatessen
Serax vandkande fra Designdelicatessen.dk

Når nu haven er vores sommerstue, så skal den da ikke snydes for dekorative accessoires – ligesom vi pynter vores indendørsstue med. En af tendenserne i haven i 2017 er dekorative vandkander. Ud med de kedelige grønne plastickander, som er besværlige at gemme væk, når de ikke skal bruges! Eksemplet til højre er fra Designdelicatessen, hvor du får 3% Cashback. Antikke udendørs barometre har også gjort et comeback i 2017. De er dekorative, og hvis du er heldig, så er de mere præcise end metrologerne.

Den bæredygtige have

Økologi og bæredygtighed fylder mere end nogensinde før.  Vi vil ikke have sprøjtede fødevarer, og derfor er det oplagt at dyrke afgrøder i egen have. Hjemmedyrkede frugter, grøntsager og krydderurter er bare skønt! Du nedsætter dit generelle CO2-udslip, fordi du sparer på transporten af dine indkøbte grøntsager, og når du ikke anvender gødning, gavner det grundvandet. Hvis du ikke har købt afgrøder til din have endnu, så klik en tur forbi Bakker. Bakker er eksperter når det kommer til planter og afgrøder til haven. Hjemmesiden er fyldt med gode råd til hvordan du plejer de forskellige planter i din have. Bestiller du dine løg, planter eller frugttræer her, så får du leveret dem direkte til døren – det synes vi er smart. På webshoppen finder du også et stort udvalg af kvalitetshaveredskaber og andet tilbehør til haven.

Haven

Find mere inspiration i vores havekategori her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest