Skab den perfekte julestemning med julepynt

Den søde juletid! Det betyder julepynt, levende lys, god mad og hygge til den helt store guldmedalje. De fleste danske familier har tradition for at pynte op til jul. I dette indlæg giver vi dig inspiration til årets julepynt, og hvor du kan købe det med Cashback.

Julepynt for alle

Hvordan vi pynter op til jul varierer fra familie til familie. Dog har de fleste nok svært ved at forstille sig en jul uden nisser, kalenderlys og adventsstage. Graden af julepynt vi pryder vore hjem med er også forskellig – nogle går i Gertrud Sand mode og andre holder julen på et minimalistisk sted. Personligt køber jeg en ny juleting hvert år, så samlingen vokser stille og roligt. Flere kendte julebrands udgiver årsjulepynt – f.eks. Georg Jensens juleuro (den kan du købe hos Royaldesign.dk med Cashback), eller årets Trip Trap Nisse. Mangler du julepynt, julelysestager, julebelysning eller service til julebordet, så har Scandinavian Design Center oprettet en kæmpe juleshop. Her finder alt til julen med Cashback.

 julepynt

Den uundværlige julebelysning

Levende lys og lyskælder hører også julen til hos de fleste familier. Det er næsten svært at forstille sig en december måned uden lys i vinduet. Hvis du elsker udendørsbelysning, så kan du efterhånden få et stort udvalg af julefigurer med lys i – både til inden- og udendørs brug.  Når det er tid til at få juletræet indenfor, så skal det naturligvis også pyntes med hyggelig julebelysning. Her kan man pynte med lyskæder, levende lys eller begge dele. Lampegiganten.dk har en fantastisk juleafdeling, hvor du finder et stort udvalg af julebelysning. Her får 5% Cashback. Mangler du lysestager til de levende lys på juletræet, eller andre julestager, så gå på opdagelse i vores interiørkategori her. Gider du ikke gå på opdagelse, så kan jeg varmt anbefale Scandinavian Design Center, Ellos eller Royaldesign.   

julepynt Lyoness

Julepynt til de mindste

Hos de fleste familier rykker julen også ind på børneværelserne. Her er det obligatoriske julepynt som regel en julekalender og en julesok – hvis julenissen nu skulle komme forbi. Hos Ellos finder du flere julekalendere, som dine børn helt sikkert vil elske. Køb f.eks. julekalendere fra Lego, Frost eller Star Wars (du får 5% Cashback). Lekmer.dk har også et stort udvalg af julekalendere – dem finder du her.

 Glædelig juleshopping!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest