Sådan får du Cashback på din elregning hos Vindstød.dk

Betaler du også bare elregningen uden at undersøge, om du kan få det billigere et andet sted? Hvis ja, så vil du helt sikkert stoppe med det, når du har læst dette indlæg. Vindstød – en af Danmark billigste elselskaber er nemlig ny partner hos Cashback World. Billig el og penge tilbage på en i forvejen billig regning? Du bliver nødt til at læse videre.

Ekstra billig strøm til Cashback World medlemmer

Det er meget simpelt – det er bare dumt at betale for meget for sin strøm. Hos vores nye partner Vindstød.dk kan du få Cashback på deres Flexvind, som i seneste undersøgelse var billigst i forhold til kvartalspriser. Hos de store, kendte elselskaber dækker regningen typisk også over løn til de mange ansatte og administrationsgebyrer for manuelle administrative processer. Vindstød.dk er anderledes. De har investeret i et moderne IT-system, som håndterer administrative processer. De behøver derfor ikke særlig mange medarbejdere, og driftsomkostningerne holdes således på en minimum, så du får en endnu bedre pris. Men hold fast – nu bliver det ekstra fordelagtigt for dig. Som Cashback World medlem får du nemlig 75 kr. i Cashback og 2 Shopping Points på din første betaling. Efterfølgende får du 5% Cashback og 5 Shopping Points pr. 750 kr. på det månedlige abonnement (19 kr.  per måned – opkræves kvartalsvis). Skift til Vindstød Flexvind her.

100% el fra danske vindmøller

Hvis du gerne vil være mere miljøbevidst, men du ikke er klar til at droppe bilen og de røde bøffer, så kan du lette din samvittighed med strøm fra Vindstød.dk. Her skiller de sig også ud, for strøm fra Vindstød.dk er nemlig CO2-neutral og alene baseret på danske vindmøller. De fleste andre elselskaber baserer deres el på kulkraftværker, som udleder store mængder af CO2.

At skifte til Vindstød.dk er altså en dejlig blanding af sund fornuft, ekstra smart shopping og håndgribelig miljøvenlighed. Det er gratis at skifte til Vindstød.dk Flexvind. Du skal bare klikke her, og udfylde den korte formular.

vindstød

Er du ikke Cashback World medlem? Og vil du gerne vide mere? Så klik her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest