3 lækre boligtrends i 2017 med Cashback

Den klassiske nordiske indretningsstil ”New Nordic” har præget den danske indretningsscene de seneste år. I 2017 er de neutrale farver og nordiske naturmaterialer på retur. I dette indlæg viser vi dig 3 af de lækreste boligtrends i 2017, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Farver

De neutrale og lyse farver bliver i 2017 byttet ud med farver i flere forskellige nuancer. Farverne blå, sennepsgul, lilla og rød bliver helt store farver i år. Vi kommer primært til at se farverne i mørke toner, i et opgør mod den lyse nordiske stil, som længe har hersket. Du kan bruge farverne lige som du vil! Brug dem som et supplement til det lyse nordiske look, eller tag det modige spring og skift et bærende møbel ud med en mere farverig variant. Designdelicatessen har både sofaer og stole – også i farver. Tjek det ud her.

Designdelicatessen Hay Lyoness

De grønne planter

Ellos Lyoness
Interiør fra Ellos.dk

De naturlige materialer går ikke helt i glemmebogen i 2017. Farven grøn bliver nemlig en af de boligtrends, vi kommer til at se i år. Især grønne planter gør et comeback. En flot grøn plante i vinduskarmen eller hængende ned fra loftet bliver ikke et ualmindeligt syn i boligmagasinerne i 2017. Har du (ligesom jeg) lidt svært ved at holde dine planter, så dekorer med plantemotiver i andre former. F.eks. nogle søde puder eller på kedelige hvide fliser. Vil du eksperimentere med sidstnævnte, så klik en tur forbi vores nye online partner Homejunkie.dk. Her finder du et stort udvalg af flisestickers, så du kan komme dine kedelige fliser til livs én gang for alle. Leder du efter grønne puder, så gå på opdagelse hos Scandinaviandesigncenter eller Ellos.

Interiør med sjæl

Royaldesign Lyoness
Kay Bojesen Abe fra Royaldesign.dk

Et modstykke til vores teknologiske hverdag kommer forsat til at præge interiørscenen i 2017 – nemlig håndværk. De identiske metervarer er yt. Vi vil hellere have produkter, hvor man kan se, at der er lagt sjæl i håndværket. Det betyder ikke nødvendigvis, at vores interiør skal være håndlavet. Det er det hyggelige og ægte udtryk, som betyder noget. Vi har set det med Kay Bojesens træfigurer. Her arbejder teknologien og håndarbejdet symbiotisk sammen i produktionen af de mange træfigurer, som hver i sær har særlige og ægte træk i træet. Det, sammen med bæredygtigt interiør, trender forsat i 2017. Hos Royaldesign finder du masser af interiør, hvor håndværk og sjæl er i højsædet. Find Royaldesign her.

Med Cashback Card fra Cashback World kan du shoppe boligtrends i flere forskellige online boligbutikker. Se dem alle sammen her.

God indretningslyst!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest