Bløde efterårs must-haves til din bolig

Nu er det snart tid til at byde de varme farver og bløde materialer indenfor igen. Vi giver dig her et bud på 4 bløde must-haves til din bolig dette efterår.

En dejlig plaid til de kolde aftner

En plaid er både dekorativ og særdeles brugbar. Når mørket falder tildigt på, og aftenerne bliver koldere, så er det altså bare rart at hygge i sofaen med et tæppe om sig. Du kan få plaider i flere forskellige bløde materialer – eksempelvis strik, uld eller bomuld. På Livingshop.dk finder du et bredt udvalg af plaider i mange forskellige materialer, og du får 3% Cashback.

Livingshop

Blødhed hele natten

Det er ikke kun i sofaen, at det er rart at befinde sig blandt bløde materialer. Temperaturen falder, og det betyder, at de varme dyner skal findes frem igen, og findes der noget bedre end at kravle ned under en dejlig blød dyne?

Room21.dk finder du et stort udvalg af sengetøj i flere forskellige farver og god kvalitet.

Puder i skønne farver

Puder i forskellige farver og mønstre kan give din bolig det helt rigtige touch af efterår. Det er en nem og billig måde, at give stuen, soveværelset eller et helt tredje sted et nyt udtryk på. Og så er de absolut også brugbare til de hyggelige efterårsaftner i sofaen. Scandinaviandesigncenter.dk har et stort udvalg af puder fra mange forskellige brands.

scandinaviandesigncenter

Varme fødder er glade fødder

Denne her appellerer ikke så meget til din bolig/indretning. Men når du alligevel tøffer rundt derhjemme blandt alle disse bløde materialer, så skal du da også have et par bløde hjemmesko. De holder fødderne varme, og så bidrager de bare til den hyggelige efterårsstemning. På hunkemøller.dk kan du finde mange forskellige bløde hjemmesko og hyggesokker. Du kan også klikke forbi Deichmann.dk, de har ligeledes et stort udvalg. Du får naturligvis Cashback i begge webshops.

Har du fået lyst til at indrette din bolig til den nye sæson? Så find alle vores interiørpartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest