7 nye partnere, som vi kunne bruge mange penge hos

Hos Cashback World får vi hele tiden nye online partnere, så du kan få penge tilbage på endnu flere af dine køb. I dette indlæg taler vi lidt om nogle af vores favoritter, som inkluderer alt fra skiferier og interiør til lækkert modetøj og alt til børn.

Sunweb – 2 nye rejsepartnere

Faktisk er det kun én – nemlig Sunweb. Sunweb er både store på solrejser og skiferier. Derfor har vi dem som 2 separate partnere – Sunweb ski og Sunweb sol. På skisiden har de Danmarks største udvalg af skiferier til alperne, så det er et besøg værd, hvis du ikke allerede har booket sæsonens skiferie. Er du mere til sol i vinterhalvåret, så holder Sunweb sol lige nu Mid Season Sale. Her kan du komme til sydens sol fra 1999 kr.

Rosemunde

Forhåbentlig bliver mange kvinder derude ligeså begejstrede som os, når de finder ud af, at Rosemunde er en del af Cashback World. Deres blondetoppe, bluser og kjoler blev super hurtigt populære, og nu er de en nødvendighed i mange kvinders garderober. Rosemunde er til dig, der elsker kvalitet til gode priser. De bruger nemlig materialer som silke, cashmere og uld. Tjek Rosemunde ud her.

Global knive & Holmegaard

Snart er det julegavetid, så timingen for Global Knive & Holmegaard kunne næsten ikke være bedre. Du kender helt sikkert nogen, som ville blive glade for en god køkkenkniv eller ikonisk glas under Juletræet. Du får 2% Cashback hos både Holmegaard og Global Knive.

Bogreolen.dk

Hvis du også synes, det er terapeutisk at læse, så er bogreolen.dk en ny partner til dig. Det er en online boghandel med over 6,5 millioner danske og engelske bøger, e-bøger, lydbøger, spil og oplevelsesgaver. Her kan du finde alle de nye titler, bestsellere og alle dine fortrukne genrer. Mangler du inspiration til en ny bog? Så tjek vores tidligere blogindlæg ”10 gode bøger til forskellige interesser” ud. Kopier titlen, og find den på bogreolen.dk.

Lykkeleg.dk

Lykkeleg.dk er endnu en af de nye online partnere, som er perfekt til julehandlen. De forhandler nemlig kvalitetslegetøj og interiør til børneværelset. Hos Lykkeleg.dk får du hele 4% Cashback. Shop her.

Vil du se alle vores nye online partnere? Find dem her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest