6 fede items til boligen fra Ellos.dk

Nyt år, ny sæson og nye items til boligen. Heldigvis bevæger boligtrenden sig ikke lige så hurtig som moden gør, men der sker altid lidt nyt sæson for sæson. I dette indlæg viser vi dig 6 items til boligen, der er trendy i 2018. De kan alle sammen købes på Ellos.com med 4% Cashback.

Puder – den hurtige løsning

Hvis du også går op i boligindretning, så bugner dit loftrum helt sikkert af puder i forskellige farver og mønstre. Det er nemlig en nem og hurtig løsning, hvis hjemmet altid skal præsentere sig trendy. Inden du kaster dig ud i nye pudeindkøb, så skal vi lige have fastslået forårets farver: feminine, brændte og bløde farver er totalt 2018’sk. Vi har før nævnt, at den nordiske og minimalistiske boligindretningsstil har været på tilbagetog, men nu er den altså helt passé. Så hop forbi Ellos.dk og fyld den minimalistiske sofa op med puder i bløde farver. (Psst… Velour items er hot!)

Cashback World

items

Valnød = varme items 

For virkelig at ligge den nordiske stil i graven, så inviterer vi glædeligt mørkt træ ind i boligen i 2018. Når vi har gået efter mørkere møbler tidligere, har det typisk været eg. Nu går vi i stedet helt mørkt og byder den varme valnød velkommen. Som det ses på billedet til højre, så går den mørke valnød fint i spænd med minimalistiske vægge. Både skænk og sofabord kan købes på Ellos.dk. Og så husk lige at logge ind via Cashback World, så du får din Cashback.

De unikke items

I 2018 er det helt ok at købe items, som ikke følger bestemte trends. Vi skal købe mere af lyst og ikke ”tvang”. Alt for damerne kalder det trendmæthed. Så den nye trend er ikke at følge nogen trend? Det er da fedt. Så kan jeg roligt fortsætte med at slæbe træmasker og dyrefigurer med hjem fra ferier 😀. Udvalget i butikkerne vil selvfølgelig altid afspejle det, der er moderne, men i selve købsbeslutningen skal vi købe, fordi vi synes det er flot, og ikke fordi det står i et boligmagasin. Derfor er det også blevet meget moderne at købe unikke items, som der kun er lavet et begrænset antal af. F.eks. tæppet på billedet herunder. Ellos har været i Marrakesh og udvælge flere håndlavede tæpper, som de sælger online. Et andet sted du kan gøre nogen unikke fund er i keramikkens verden, hvor alle håndlavede items har forskellige finurligheder.items

Nyt møbel? Køb hellere en stor planteItems

Grønt at næsten altid været godt, når det kommer til boligindretning. Det har dog typisk været set som en pynteting, men nu bliver det mere og mere brugt i stedet for et møbel. Så hvis du elsker grønt, kan du sagtens købe en stor, flot gulvkrukke og plante et mindre træ ovre i hjørnet. F.eks. denne fra Ellos.dk.

Du kan også finde mere inspiration hos andre Cashback World boligpartnere. Vi har tidligere skrevet et indlæg om 9 webshops, hvor du kan købe alt til boligen. Læs det her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest