4 uundværlige møbler med Cashback

Vi kommer ikke uden om, at et flot og indbydende hjem er i toppen af de flestes prioriteringsliste – ikke kun for gæsters skyld, men også fordi det giver en rar fornemmelse at komme hjem til. Mangler du møbler, eller er det tid til at opdatere dem, du har? Så viser vi dig her hvor du kan købe nogle af hjemmets uundværlige møbler til en reduceret pris med Cashback.

Sofa 

møbler
Sofaer fra Boboonline.dk

At have en god sofa at smide sig på, når man kommer hjem efter en lang dag, er uundværligt. En sofa er også typisk stuens primære møbel, så udseendet af den er heller ikke helt uden betydning. Boboonline.dk har helt sikkert en sofa, som passer til din stil. Sofaer med chaiselong, hjørnesofaer, Chesterfield sofaer, lædersofaer og stofsofaer er bare nogle af dem, som du kan købe hos Boboonline.dk. Priserne er meget fornuftige. Du kan både få de dyre modeller, men også de mere prisvenlige – den billigste chaiselong sofa koster 5.899 kr.

møbler
Spisebord og stole fra Katrines.com

Spisebord og stole

Spisepladsen er hjemmets vigtigste element. Det er her familien samles, hygger og ser hinanden i øjnene over et godt måltid mad. Der skal være plads til at kunne have gæster og samtidig er det det sted, der hurtigt bliver hjemmearbejdspladsen eller der hvor der spilles brætspil eller laves lektier. Katrines.com har helt styr på smukke spiseborde. Ligegyldigt om du er til den romantiske hvide stil, eller om du vil have et lidt kraftigere udtryk med et bastand plankebord, så kan du købe det på Katrines.com med Cashback. På webshoppen finder du naturligvis også fine stole, som er komfortable og passer til dit nye spisebord.

 

Møbler til opbevaring

Cashback World
Reoler fra Ellos.dk

Rod og alt for mange ting på gulvet kan give anledning til dårligt humør, og det kan være en stressfaktor i hverdagen. Derfor er det ikke dumt at have pæne opbevaringsreoler, skabe eller hylder. Små ting som at få skoene væk fra gulvet i entreen, at få luft på gulvet ved at hænge skabe og reoler på væggen og købe møbler til opbevaring med skydedøre, er noget der giver luft i rummet og tilfredsstillelse i hverdagen. Ellos har en stor kollektion til hjemmet, som hedder Ellos Home. Her finder du både reoler, skabe, opbevaringskasser og meget mere. Mangler du større møbler til opbevaring som f.eks. garderobeskabe, så skal du forbi Boboonline.dk. Udvalget af større møbler er stort! Og det smarte er, at du kan bestille i ro og mag hjemme fra din sofa. Du slipper altså for det famøse ”Ikea-ræs”, fragten er gratis og du får leveret til din fortovskant.

Hårde hvidevarer

Cashback World
Hård hvidevarer fra Skousen.dk

Selvom hårde hvidevarer ikke hører under kategorien møbler, så synes vi alligevel, at de fortjener en plads i dette indlæg. Hårde hvidevarer er en integreret del af køkkenet. Så hvorfor ikke investere i nogle, der er pæne at se på, og som holder i mange år? Både Skousen.dk og Whiteaway.com har et stort udvalg af hårde hvidevarer fra kendte kvalitetsmærker som Siemens og Miele. Skousen matcher laveste netpris, og både Skousen og Whiteaway.com har gratis levering og retur.

Mangler du andet end møbler til din bolig? Vi har masser af bolig- og interiørpartnere, hvor du også kan spare penge med Cashback. Se dem her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest