10 gode bøger til forskellige interesser

Hvis du stadig mangler julegaveinspiration, så går man sjældent galt i byen med en god bog. I dette indlæg viser vi dig 10 bøger, som er perfekte til julegaver, og som er købt ud af interesser. Alle bøger kan købes på Gucca.dk med Cashback.

Til krimielskeren…

Er Camilla Läckbergs bøger altid en sikker vinder. Køb f.eks. ”Mord Og Mandelduft Med Mere”. Det er en samling af korte krimier og lige nu er den på tilbud på Gucca.dk til 93 kr.

Til den, der elsker historiske romaner…

Har ”Alene i Berlin” af Hans Fallada fået rigtig gode anmeldelser. Romanen er baseret på en virkelig historie om kaos, krig og modstandskamp i Berlin i 1940.

Til hende med hang til kærlighedshistorier…

Kan ”Fifty Shades” bøgerne af E. L James kun skabe glæde under juletræet. På Gucca.dk kan du både købe bøgerne og filmatiseringerne med Cashback.

Til den historieinteresserede:

”Bomber Over Danmark” af Henrik Skov Kristensen. Bogen handler om samtlige luftangreb i Danmark mellem 1939 og 1945, og er især en god julegave for folk med interesse for besættelsestiden i Danmark og fly.

Til ham eller hende, der går op i politik…

Giver ”Succes På Borgen” af Bent Winter et godt indblik i hvordan politikere håndterer presse, medpolitikere og spindoktorer. I bogen kommer tidligere toppolitikere med konkrete eksempler.

Til den sunde madentusiast…

Er ”Spis Dig Rask” af Bjarne Stigsby m.fl. det perfekte valg. Bogen tager afsæt i en videnskabelig dokumenteret vej til at spise, så man får et sundt og raskt liv. Udover belæg og sammenhænge mellem kost og sygdomme indeholder bogen også 80 lækre opskrifter.

Til Familien fra Bryggen fans..

Er ”Mopper & Mig” af Linse Kessler m.fl. oplagt. Biografien lukker læseren ind i forholdet mellem Linse og Hendes mor, som døde for et års tid siden. Linse åbner også op omkring moderens sygdomsforløb.

Til dem, der skal blive bedre til at lave mad 😉

Er man ikke et haj i et køkken, så er ”Karolines Største Hits” af Karolines Køkken et must i køkkenskabet. Her har det anerkendte Karolines Køkken samlet alle deres bedste opskrifter fra 1960’erne frem til 2001 i én bog – med nyfotograferede billeder. Lige nu sparer du 55% på Karolines Største Hits på Gucca.dk.

Til naturelskeren…

Kan du roligt købe ”Danmarks Flora Efter Voksested” af Birgit Kristiansen m.fl. og ligge under juletræet. Bogen indeholder både beskrivelser af 11 plantesamfund, men også et opslagsværk med mere end 475 arter.

Til de helt små, der skal have ny historielæsning…

Vil ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære” af Jakob Martin Strid sikkert blive det nye hit. Det er en billedbog, hvor vi bliver lukket ind i et sjovt, skævt og børnevenligt univers.

Skal der ligge bøger, som er udgivet i 2017 under jeres juletræ? Så har vi tidligere skrevet et indlæg om 4 gode bøger fra 2017. Du kan læse indlægget her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest